3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinleri kapsamında,

Siirt Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan ŞAHİN tarafından yürütülen Engelliler ve Spor Dersi kapsamında Özel Eğitim gereksinimi olan öğrencilere yönelik Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda etkinlikler gerçekleştirildi. 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Türk Telekom Özel Eğitim ve Uygulama Okulunun öğrencilerinin katılımıyla Farkındalık etkinliği düzenlendi. Ayrıca etkinlikte Özel Siirt Hayat Hastanesi Uzm. Çocuk Doktoru Melike BAYRAKTAR özel gereksinimli çocukları genel sağlık taramasından geçirmiştir. Etkinliğe Siirt Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit PESEN, Genel Sekreter Abdülkadir IŞIK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Varol TUTAL, akademisyenler ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Program Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin ERDEMCİ’nin konuşmasıyla başlamıştır. Öğrencilerin etkinlikleri ve sonrasında fotoğraf çekimi ile devam etmiştir.

Program kapsamında öğrencilerimiz eşliğinde aşağıdaki etkinlikler yapılmıştır.

▪️Sandalye kapma

▪️ Top sürme

▪️ Penguen dansı

▪️ Parmak ve tişört boyama etkinliği