TÜKETİCİ HAKLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI SEMİNERİ

19.12.2022 tarihinde saat 14:00’da Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Konferans Salonunda davetli konuşmacı Siirt Ticaret İl Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Ramazan Bozkurt’un katılımı ve okulumuz Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe DEMİR’in moderatörlüğünü yaptığı “Tüketici Hakları ve Çözüm Yolları Semineri” gerçekleştirildi. Ayrıca programa, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Varol TUTAL, değerli öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Seminerde Siirt Ticaret İl Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Ramazan BOZKURT tüketici mağduriyetlerinin giderilmesi için yapılacakları, bireyler arasında yaşanabilecek uyuşmazlıkların nasıl giderilebileceği, yapılacak alışverişlerden sonra karşılaşılan sorunlarda nasıl bir süreç izleneceği ve dikkat edilmesi gereken önemli konuları katılımcılarımızla paylaşmıştır. Seminerde yapılan bilgilendirmelerle tüketici mağduriyetlerinin en aza indirgenmesi amaçlanmıştır.

20.12.2022