SPOR VE TURİZM SÖYLEŞİSİ

14.12.2022 tarihinde saat 15:00’da Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Konferans Salonunda Spor Yöneticiliği Bölümü “Spor ve Turizm” dersi kapsamında davetli konuşmacı Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın İrfan TEKİN’in katılımı ve okulumuz Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe DEMİR’in moderatörlüğünü yaptığı Spor ve Turizm söyleşi programı gerçekleştirildi. Ayrıca programa, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Varol TUTAL, Spor Yöneticiliği Bölümü Arş. Gör. Aygün AKGÜL ve Spor Yöneticiliği Bölümü 3. Sınıf (Örgün ve İkinci öğretim) öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Söyleşide İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan TEKİN öğrencilerimize tecrübelerini, Siirt’de gerçekleştirilen organizasyonlar, yapılan yatırımlar, gelecekte yapılması planlanan faaliyetler ve projelerden bahsederek öğrencilerimize bilgilerini ve tecrübeleri aktarmıştır. Öğrencilerimiz yapılan söyleşi neticesinde deneyimlerden faydalanırken, Spor ve Turizm hakkında merak ettikleri konularla ilgili bilgi sahibi olma fırsatını elde etmişlerdir.

Dr. Öğr. Üyesi TARKAN SÖĞÜT / 3221
15.12.2022