ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Tenis 2.lig müsabakalarında Erkeklerde 16, Kadınlarda ise 15 farklı üniversiteden tenis takımlarının katılım sağladığı turnuva, 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında sporseverlerin yoğun katılımlarıyla Mersin Üniversitesi Vadi Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde; Siirt Üniversitesi tenis takımımız A grubunda  üst düzey bir performans sergileyerek 15 maçın 13'ünden galibiyet elde etmiş ve Mersin Üniversitesi ile  ikili averaja kalıp 2.lik elde etmiştir.

Kadınlarda 3 sporcumuzun yer aldığı Tenis kız takımımız ise kıyasıya bir mücadeleye sahne olan B grubunda 3. olarak üniversitemizi temsil etmiştir.
REMZİ AKSU / 3207
15.4.2022