İlkokullarda Beden Eğitimi ve Spor Dersi Farkındalık Etkinliği

Bedenin sağlıklı gelişme ve büyümesini sağlamak, yaşlanınca sağlığın bozulmasını önlemek veya geciktirmek için çocukluk ve ergenlik çağındaki en önemli aktiviteler spor yapmaktır. 

Siirt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği 2. Sınıf öğrencileri İlkokullarda Beden Eğitimi ve Spor dersinin önemi vurgulamak, ilkokul öğrencilerinde farkındalık yaratmak ve Beden Eğitimi ve Spor dersinin gerekliliğini yerinde görmek amacıyla ders sorumlusu Naim DİLDİRİM' le birlikte beş hafta boyunca Siirt merkezinde bulunan Adnan Menderes İlkokulu, Dadaşlar İlkokulu, Hasan Altun İlkokulu, Süleyman Demirel İlkokulu, 80.yıl İlkokullarında  Beden Eğitimi ve Spor derslerini yürütmüşlerdir. 

02.11.2022 tarihinde Dadaşlar İlkokulunda işlenen Beden Eğitimi dersine Gençlik Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahabettin Olgaç, Yüksekokul Müdür yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Erhan ŞAHİN, Öğr. Gör. Selami ERMAN, Öğretim Elemanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Serdar ADIGÜZEL, Öğr. Gör. Mustafa YÜKSEL katılarak öğrencilerin mutluluklarına ortak olmuşlardır.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
3.11.2022