ÜNİVERSİTE TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLUNDA

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ hedefi ile yola çıkan ve Samsun'a giden ilimiz temsilcisi Siirt Üniversitesi S.K. TFF Futsal 2. Eleme turundan da başarıyla döndü. Samsun’da gerçekleşen müsabakalarda temsilcimizin aldığı sonuçlar şöyle:

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 3 – SİİRT ÜNİVERSİTESİ  S.K 3

SİİRT ÜNİVERSİTESİ S.K. 8 – İSTANBUL ŞİŞLİ BELEDİYESİ 7

SAKARYA S.K. 2 – SİİRT ÜNİVERSİTESİ S.K. 6

Müsabakalardan iki galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan takımımız Playoff turunda Diyarbakır Alipaşaspor ile eşleşti. 5 maç üzerinden oynanacak playoffların ilk iki maçı Diyarbakır deplasmanında, sonraki iki maç Üniversitemiz ev sahipliğinde oynanacak. Oynanan dört maçın sonucunda beraberlik (2-2) durumu oluşursa  son maç Diyarbakır’da oynanacaktır. Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi’nde 30 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde oynanacak maçların rövanşı 6-7 Mayıs’ta Kezer Kampüsü Spor Salonumuzda oynanacaktır.

Temsilcimize playofflarda sonsuz başarılar dileriz.

REMZİ AKSU / 3207
12.3.2020