Kazanan Adayların Kesin Kayıtları

KESİN KAYIT TARİHLERİ

a. Yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazanan asil adayların kesin kayıtları:

Kesin Kayıt: 22 Ağustos- 25 Ağustos 2017

b. Birinci yedek yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları

İlan: 25 Ağustos 2017 (Mesai Bitimi)

Kesin Kayıt: 5-6 Eylül 2017

c. İkinci yedek yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları

İlan: 6 Eylül 2017 (Mesai Bitimi)

Kesin Kayıt: 7 Eylül  -8 Eylül 2017

d. Üçüncü yedek yerleştirme sonrasında boş kalan kontenjanlar için kesin kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları

Boş Kontenjan İlanı: 8 Eylül 2017 (Mesai Bitimi )

Dilekçe: 9 Eylül 2017

Kazanan İlanı: 9 Eylül 2017 (mesai bitimi)

NOT: Alınan dilekçeler YP sıralamasına konularak büyükten küçüğe doğru sıralanarak 9 Eylül 2017 tarihi mesai bitiminden sonra ilan edilir

Kesin Kayıt: 10  Eylül 2017

NOT:Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar işlemlerini sadece kendileri ya da noter onaylı vekaletname ile(1. derece yakını olan) takip etmek ve kayıt yaptırmak zorundadır.
Kesin kayıt için verilen süreler içerisinde kaydını yaptırmayan öğrenciler tüm kayıt haklarını kaybederler.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER:

1. 2017 ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

2. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi.

3. Nüfus Cüzdanın Aslı ve Fotokopisi

4. İkametgah ile ilgili beyanı.

5. Erkek adaylar için Askerlik çağına gelmiş (1996 ve öncesi doğumlular için)   askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair askerlik durum belgesi.

6. 24 adet fotoğraf (4,5 x 6 ebadında son altı ay içinde çekilmiş).

7. İkinci öğretim öğrencileri  kayıt yaptıktan sonra öğrenci numaraları ile 2017-2018 Eğitim-Öğretim lı Harç ücreti 1.taksidini Türkiye'de bulunan herhangi bir Ziraat Şubesine, Bireysel Bankacılık ve ATM'lerden yatırabilirler.

8. Resmi sağlık kuruluşlarından (devlet hastanesi, araştırma hastaneleriden vb.) alınacak tam teşekküllü heyet raporu belgesi.

KAYIT YERİ:

SİİRT ÜNİVERSİTESİ KEZER YERLEŞKESİ MÜH. MİMARLIK FAK. B BLOK ZEMİN KAT BESYO ÖĞRENCİ İŞLERİ.

ABDULAZİM KILIÇ / 3205
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu