2019 BESYO ORYANTASYON PROGRAMI

03.10.2019 Tarihinde birinci sınıflara yönelik Oryantasyon Programı Yüksekokul Müdürü Sayın Dr.Öğr. Üyesi Varol TUTAL,Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Mehmet EFE,Öğr.Gör.Selami ERMAN ve bölümlerde görev alan akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda öğrencilere bölümdeki öğretim elemanları,derslerin işleyişi ve yüksekokul hakkında bilgi verildi. Öğrenciler üniversitemizin ve yüksekokulumuzun imkanları, sosyo-kültürel aktiviteleri barınma,yemekhane ve diğer konularda bilgilendirme yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Sayın Dr.Öğr. Üyesi Varol TUTAL ve bölüm başkanlarıyla birlikte öğrencilere yüksekokulumzda bulunan derslikler ve uygulamalı  derslerin yapıldığı salonlar gezdirilerek program sonlandırıldı.

RIDVAN BAĞÇECİ / 3205
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu